0
Fudbal

FOTO: Twitter/@sscnapoli

OSIMEN NAPUŠTA NAPOLI?: ‘Već sam doneo svoju odluku!’

Objavljeno: 23.01.24 u 19:10

Nigerijac blizu odlaska iz Italije.

Nakon sezona iz snova sa Napolijem gde je osvojio Seriju A nakon tri decenije, Viktor Osimen bi mogao da napusti tim podno Vezuva. On se trenutno nalazi na Kupu Afrkičkih Nacija sa reprezentacijom Nigerije i govorio o svojoj sudbini u redovima aktuelnog šamoiona Italije.

Već sam doneo odluku o sledećem koraku na kraju tekuće sezone. Imam jasne ideje, imam svoj plan, znam šta želim da uradim i sledeći korak koji nameravam da uradim – istakao je.

Takođe, ne poriče glasine koje ga vezuju za Premijer ligu, prvenstvo u kojem je oduvek sanjao da igra, ne krijući to.

-Englesko prvenstvo je jedno od najvećih na svetu. Sada želim da završim sezonu sa Napolijem i onda ću pratiti donetu odluku – jasan je Osimen.

Nigerijac je došao u Napoli 2020. godine i za to vreme je zabeležio 119 utakmica i postigao 67 golova, a od starta ove takmičarske godine je na 18 mečeva i bio precizan osam puta. Prošle sezone je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje italijanskog šampionata.

SMS BI MOGAO DA SE VRATI U SERIJU A: Tim iz vrha tabele zainteresovan za bivšeg igrača Lacija!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter