0
Fudbal

FOTO: Twitter/AlHilal Saudi Club

SMS BI MOGAO DA SE VRATI U SERIJU A: Tim iz vrha tabele zainteresovan za bivšeg igrača Lacija!

Objavljeno: 23.01.24 u 18:55

Ovo bi bila prava bomba.

Kako prenosi italijanski ‘Tutosport’ fudbaler Al Hilala, Segej Milinković-Savić mogao bi da se vrati u Seriju A, ali ovog puta bi pojačao redove Juventusa. ‘Stara dama’ je krenula sa reorganizacijom tima i oslobađanjem viškova, prvi koji je napustio ‘Bjankonere‘ je Mojize Kin, pošto se preselio u Atletiko Madrid na pozajmicu.

Maks Alegri ima veliki problem u veznom redu pošto su Pol Pogba Nikolo Fađoli van stroja zbog suspenzije jer su se kladili. Džordan Henderson je bio na korak od potpisa na ‘crno-bele’, ali je na kraju ipak odabrao nešto hladnije krajeve i potpisao za Ajaks. 

Samim tim Juventus se vraća na staru i neostvarenu želju, a to je da dovede reprezentativac Srbije. Sergej je letos pojačao redove Al Hilala i pored brojnih evropskih ponuda i beleži sjajne nastupe. Pomenuti izvor navodi da su iz ‘Stare dame’ stupili u kontakt sa njegovim agentom i da postoje velike šanse da na kraju sezone Milinkovića-Savića vidimo u dresu ‘Bjankonera’. 

On je do početka takmičarske godine zabeležio 27 nastupa i postigao 11 golova, a Saudijska Arabija mu se čini kao previše lak izazov.

SINER PRED MEČ SA NOVAKOM: ‘To jedina stvar koju mogu da kontrolišem!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter