0
Košarka

FOTO: Starsport

ALEKSA AVRAMOVIĆ: „Kuglice nisu bile vruće, izuzetno sam zadovoljan“

Objavljeno: 23.01.24 u 15:32

„Par Borac Čačak i Čačak 94 je highlight dana“

Aleksa Avramović, košarkaš crno-belih, posle pauze zbog povrede vratio se na parket, a sada je prokomentarisao žreb Kupa Radivoja Koraća.

Kao predstavnik Partizana izvlačio je parove uz Dejana Davidovca iz suparničkog tabora. Parni valjak će za prvog protivnika u četvrtfinalu imati Hercegovac iz Gajdobre. Potencijalni večiti derbi protiv Crvene zvezde moguć je tek u finalu.

Izuzetno sam zadovoljan žrebanjem. Par Borac Čačak i Čačak 94 je highlight dana (smeh). Priželjkivao sam da se to desi, srećan sam jer imam prijatelje i u jednom i u drugom taboru. Čačak 94 je jedan tim sa uzlaznom putanjom. Nadam se da će ih ovo dodatno motivisati da igraju dobro protiv Borca, mog kluba. Kuglice nisu bile vruće, iskreno poklopilo da smo mi u jednom delu žrebu, Crvena zvezda u drugom. Duel je moguć potencijalno tek u finalu” – rekao je Aleksa Avramović i nastavio:

Hercegovac iz Gajdobre je tim u usponu. Biće fantastična utakmica i između Mege i Vojvodine. Veliki prijatelj mi je trener novosadskog tima, Miloš Isakov-Kovačević. U Nišu je uvek lepa atmosfera, a nadam se da će najviše profitirati košarka. Vratio sam se na parket pre desetak dana, zadovoljan sam igramo kao ekipa. Sve je u redu.”

Četvrtfinalni parovi:

Borac Čačak – Čačak 94
Crvena zvezda – FMP
Mega – Vojvodina
Partizan – Hercegovac

6
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter