0
AdmiralBet ABA Liga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

ŽELJKO PRED MEGU: ‘Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio!’

Objavljeno: 21.01.24 u 15:35

Iskusni strateg neutešan.

Košarkaši Partizana dočekuju Megu u okviru 17. kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’ sutra od 19 časova. Biće ovo posebna utakmica pošto je nedavno preminuli Dejan Milojević bio obeležio jedan period u oba kluba. Za ‘crno-bele’ je igrao u periodu od 2004. do 2006. i 2009. godine, dok je trener Mege bio od 2012. do 2020. godine.

Trener aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja Željko Obradović je istakao da je ovo susret posvećen upravo Milojeviću.

-Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio. Ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovek igrač i trener mislim da je sve poznato. Tragična vest, mnogo teška vest da se razume, ali nadam se da će svi ljudi kojima je Dejan bio u srcu prepoznati i doći na tu utakmicu između njegova dva kluba, Partizana i Mege – naveo je.

Potom se osvrnuo na igru protivnika.

-Naravno da ćemo probati da igramo. Mega je igrala izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Mladi igrači, uvek željni dokazivanja. Mislim da će tako biti i ovog puta. Ali verovatno je najbitnije da navijači prepoznaju i dođu u velikom broju na utakmicu koja je posvećena Dejanu Milojeviću – istakao je Žoc.

LEGENDA JUVENTUSA KONOBARISALA U TRAMVAJU: Italijan u novom izdanju! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter