0
Fudbal

Klaudio Markizio i Ljubomir Fejsa (FOTO: Starsport)

LEGENDA JUVENTUSA KONOBARISALA U TRAMVAJU: Italijan u novom izdanju! (FOTO)

Objavljeno: 21.01.24 u 15:15

Imao je i jasnu poruku.

Nekadašnji fudbaler i legenda Juventusa, Klaudio Markizio okačio je kopačke o ‘klin’ 2019. godine u dresu ruskog Zenita. Važio je za jednog najperspektivnijih i najboljih veznih igrača u Italiji, a dres ‘Stare dame’ nosio je u periodu od 2005. do 2018. godine i za to vreme upisao 389 mečeva i postigao 37 golova.

Njegova ljubav prema gradu Torinu i ‘crno-belima’ nikada nije osporavana, a sada je viđen u skroz drugačioj ulozi. Naime, Markizio je konobarisao u jednom tramvaju u njegovom gradu, ali nije u pitanju novi posao, već rođendan koji je organizovala njegova supruga. 

Takođe, italijanski mediji su napisali da bi on mogao biti kandidat za gradonačelnika grada kafe, ali je Markizio to demnatovao na svom instagram profilu. 

U nedostatku osoblja. Za moj grad mogu i više. Nije kandidatura za gradonačelnika, to je ozbiljan posao i moraju ga obavljati oni koji su spremni – poručio je on.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Claudio Marchisio (@marchisiocla8)

ĐANI IFANTINO PREDUZIMA RADIKALNE MERE PROTIV RASIZMA: Najavio i krivične prijave!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter