0
Fudbal
Kosta Nedeljković

Kosta Nedeljković (FOTO: Starsport)

NEDELJKOVIĆ UZBUĐEN ZBOG POTPISA ZA ASTON VILU: ‘Imam šest meseci da se pripremim što bolje, da tamo odem kao zreo igrač!’

Objavljeno: 21.01.24 u 11:35

‘Ovakva ponuda od Aston Vile mi izuzetno imponuje.’

Na adresu u Ljutice Bogdana stigle su brojne ponude za mlade talente Crvene zvezde, Jovana Mijatovića i Kostu Nedeljkovića. Sjajnim partijama privukli su pažnju velikog broja evropskih velikana, a desni bek ‘crveno-belih’ postaće novi fudbaler Aston Vile, a u kasu srpskog šampiona ide 9 miliona evra. 

Nedeljković će ostati na ‘Marakni’ kao pozajmljeni igrač do kraja sezone, a onda od leta slede izazovi u Premijer ligi. On je u razgovaru za Mozzartsport istakao da veruje da će do leta ostvari tri zacrtana cilja.

-Kada sam počeo da treniram fudbal, san mi je bio da zaigram za Crvenu zvezdu, pa za reprezentaciju i da se oprobam u najjačoj ligi na svetu. Očekujem da ću do leta ostvariti i taj cilj da obučem dres reprezentacije, nadam se pozivu. Tako da verujem da ću sva ta tri cilja da ispunim do leta – naveo je.

Istakao je da mu takva ponuda Aston Vile imponuje.

-Ovakva ponuda od Aston Vile mi izuzetno imponuje, jako sam uzbuđen i veoma mi znači za samopouzdanje. Nadam se da će u Birmingemu sve proći kako treba na potpisivanju ugovora, a onda se vraćam u Srbiju. Očekujem što bolje partije u dresu Crvene zvezde u nastavku sezone i osvajanje duple krune – jasan je Kosta.

Rekao je da ima šest meseci da se pripremi i tamo ode kao zreo igrač.

-Imam šest meseci da se pripremim što bolje, da tamo odem kao zreo i spreman igrač, da već od jula pružam mnogo bolje partije. Verujem da ću biti i u dresu Zvezde u nastavku mnogo bolji, nego što sam bio u jesenjem delu – kazao je on.

Osim njega direktno iz Zvezde Premijer ligu otišli su i Marko Grujić, Nenad Milijaš Sekundo Kastiljo.

-To je odabrano društvo, oni su bili sjajni fudbaleri. Svakako mi mnogo laska što sam među njima, a na meni je da se dokažem tamo i ostavim što bolji utisak – jasan je desni bek.

Prokokomentarisao je novog/starog trenera Vladana Milojevića.

-Vladan Milojević je uneo promenu i svežinu u ekipu. On je sjajan trener, imao sam sa njim odličnu saradnju ovih dana na pripremama. Očekujem da ćemo sa njim ispuniti očekivanja navijača – govorio je.

Odgovara mu formaciju sa četvoricom pozadi.

-Milojević forsira formaciju sa četvoricom pozadi, a to je ono što meni sigurno mnogo više odgovara. Verujem da će moj kvalitet na proleće još više doći do izražaja, jer mi najviše odgovara kad u toj formaciji igram klasičnog desnog beka. Svaki trener ima neke nove zahteve i nadam se da će i Milojević uspeti da ih uspešno primeni – zaključio je Nedeljković.

SRAMOTAN POTEZ NAVIJAČA UDINEZEA: Vređali Menjona na rasnoj osnovi, Francuz besan!

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter