0
Fudbal

FOTO: AC Milan/X

SRAMOTAN POTEZ NAVIJAČA UDINEZEA: Vređali Menjona na rasnoj osnovi, Francuz besan!

Objavljeno: 21.01.24 u 11:15

Sramno.

Fudbaleri Milana sinoć su u jednoj spektakularnoj utakmici protiv Udinezea ostvarili pobedu rezultatom 3:2, a srpski reprezentativci Luka Jović i Lazar Samardžić imali su veče za pamćenje. Međutim, fanstatična utakmica pala je u drugi plan pošto su navijači ‘crno-belih’ vređali golmana ‘Rosonera’ Majka Menjona na rasnoj osnovi. 

Naime, najvatrenije pristalice tima iz Udina su imitirali majmuna, a francuski čuvar mreže bio je besan nakon ovih poteza. 

-U prvom poluvremenu, kada sam išao po loptu iza gola, čuo sam majmunsku galamu i nisam ništa rekao. Onda su to ponovili, pa sam pozvao četvrtog čoveka i objasnio šta se dogodilo. Ne možete igrati ovako. Nije prvi put, moramo da pošaljemo važnu poruku. Signal – rekao je za ‘Skaj Sport’.

Dodao je da je potrebna kazna za ovakve ispade.

-Trenutno ne želim da razgovaram sa ljudima koji su ovo uradili, ne bi bilo dobro. Da bih pomogao svim igračima koji trpe ono što sam ja pretrpeo, potrebna je kazna. Oni su neznalice, moraju ostati kod kuće. Navijači pravih dolaze na stadion da navijaju, ovakve stvari ne mogu da se dešavaju u fudbalu – naveo je.

Istakao je da nije želeo da se vraća na teren.

-Nisam želeo da se vraćam, naš je veliki klub i imamo sjajnu grupu. Svi su došli kod mene, a onda smo izašli na teren da dobijemo utakmicu. Tačan odgovor je bio da dobijemo tri boda. Trenutno ne gledam na tabeli, idemo utakmicu po utakmicu. Ovo je drugi meč drugog kola i znamo koliko nam je važan – jasan je Majk.

Tužilavštvo mora da zauzme cvrst stav.

-Tužilaštvo mora da zauzme veoma čvrst stav, i zato što se ponekad ništa ne dešava. Mi igrači, s druge strane, moramo i možemo da damo veoma jak signal – zaključio je Menjon.

MILAN SPREMA NOVI UGOVOR ZA JOVIĆA: Italijani odustali od novog centarfora (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter