0
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Twitter/AustralianOpen)

ĐOKOVIĆ SAZNAO IME NAREDNOG RIVALA: Totalno neočekivano ime izlazi na megdan Novak na Australijan openu!

Objavljeno: 21.01.24 u 08:56

Njegov budući protivnik je priredio veliko iznenađenje

Nakon ubedljive pobede nad Adrijanom Manarinom, Novak Đoković će se sastati sa Tejlorom Fricom u četvrtfinalu Australijan opena. Fric je ostvario značajan trijumf nad Stefanosom Cicipasom, pobedivši u četiri seta (7:6, 5:7, 6:3, 6:3).

Tejlor Fric, američki teniser, prikazao je izvanredan tenis protiv favorizovanog Cicipasa. Prvi set bio je veoma izjednačen i odlučen u tajbrejku, svedočeći o visokom nivou borbe na terenu. Nakon tajbrejka bez brejkova, drugi set doneo je brejk Cicipasa, ali je Fric uspeo da se vrati i preokrene rezultat u svoju korist, povevši sa 2:1 u setovima.

U četvrtom setu, Fric je pokazao izuzetnu stabilnost na svojim servisima i iskoristio drugu brejk loptu, čime je stekao značajnu prednost. Uspeo je odbraniti svoj servis i doći do pobede od 3:1 u setovima. Ovaj trijumf postavlja Frica kao protivnika Novaku Đokoviću u četvrtfinalu.

Iako je Đoković u osam prethodnih susreta sa Fricom ostvario pobede, Amerikanac je pokazao izuzetnu igru protiv Cicipasa i predstavljaće izazov za srpskog tenisera u borbi za plasman među četiri najbolja na Australijan openu.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter