0
Fudbal

FOTO. Starsport

TALENTOVANI SLOVENAC IZ LAJPCIGA BLIZU MILANA: ‘Rosoneri’ traže zamenu za Žirua!

Objavljeno: 20.01.24 u 13:20

Italijanski gigant podmlađuje ekipu.

Fudbaler Lajpciga, Benjamin Šeško na meti je Milana kako prenosi La Gazeta Delo SportPlan ‘Rosonera’ je da nađu adekvantnu zamenu za Olivije Žirua kome ugovor ističe na leto. Odluka oko produžetka saradnje sa 38-godišnjim Francuzom biće doneta ovog proleća. 

Šeško je u Lajcpig stigao na leto iz Red Bul Salzburga za preko 20 miliona evra, a ima samo 21 godinu, tako da bi prelazak u Milan za njega bilo možda i odlično rešenje. Sedmostrukom prvaku Evrope ide u prilog to što Slovenac ne igra toliko koliko je očekivao, pošto je ulazio uglavnom sa klupe, a u Bundesligi je samo četiri puta bio starter. 

Mnogi su poredili sa Halandom i porglasili su njegovi naslednikom, a cena za ovog mlado igrača bi trebalo da bude negde oko 40 miliona evra. Šeško se i 2022. godine povezivao sa Milanom, kada je njegov agent imao sastanaka sa Paolom Maldinijem sada već bivšim sportskim direktorom, ali do dogovora nije došlo.

U ovom trenutku Stefano Pioli ima Luku Jovića kao alternativu za Žirua, ali ukoliko Olivije ne produži saradnju sa klubom, potrebno je naći adekvatnu zamenu. Takođe, špeklaciju su i da Francuz ostane na ‘San Siru’ Šeško dođe i tako stvore još veću konkurenciju u napadu.

‘ACA TRICA’ IMAO ZANIMLJIVU OBJAVU: ‘Onog trenutka kada se to desilo usledio je poraz od Budućnosti!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter