0
ATP

FOTO: @AustralianOpen/X

ALKARAZ PRED MEČ SA KECMANOVIĆEM: ‘Znam da će biti rat i moram biti spreman za to!’

Objavljeno: 20.01.24 u 10:50

‘Moram da budem na najvećem nivou ako mislim da odem dalje’.

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u osminu finala Australijan opena nakon što mu je predao meč Junčeng Šang pri rezultatu 2:0 (6:1, 6:1, 1:0). Drugi reket sveta će u narednoj rundi odmeriti snage protiv Miomica Kecmanovića koji je ostvario pobedu nad Tomijem Polom nakon pet setova.

Alkaraz je na konferenciji za medije rekao da zna da će biti rata i da mora biti spreman na to i da bude na najvećem nivou.

-Znam da je Kecmanović imao dva meča po pet setova, to je dobro za mene. Sećam se Majamija, igrao je sjajan meč, ali i ja sam. Znam da će biti rat i moram biti spreman za to. Želeo bih da bude u tri seta, ali moram da budem na najvećem nivou ako mislim da odem dalje – istakao je.

Potom se osvrnuo na meč protiv Šanga.

-Od početka meča sam bio siguran da nije bio spreman, ali sam se fokusirao na sebe i na svoju igru i da pružim dobar meč. Vidljivo je bilo da nije igrao na svom nivou. Voleo bih da odigram meč sa njim kada bude spreman da igra svoj najbolji meč. Udara dobru lopticu, dobar je teniser. Savetujem mu da ne žuri, da se oporavi i da se vrati spreman – naveo je Karlitos.

GOTOVO: Denil Kastiljo je novi fudbaler Partizana! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter