0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KANGVA ODLIČNO STARTOVAO NA AFRIČKOM KUPU NACIJA: „Ovde svi znaju za Crvenu zvezdu“

Objavljeno: 19.01.24 u 09:40

„Svi me pitaju za dresove, te se uvek trudim da ih obradujem poklonima.“

Fudbaler Crvene zvezde, Kings Kangva trenutno predstavlja reprezentaciju Zambije na Afričkom kupu nacija, gde se već na prvom duelu upisao u listu strelaca, protiv DR Kongo.

Nakon Kangva je istakao da je srećan zbog gola, kao i da prati igru drugih reprezentacija. 

„Srećan sam zbog postignutog gola na početku takmičenja, nadam se da ću u istom ritmu nastaviti i na preostalim utakmicama, te na taj način direktno uticati na rezultate mog nacionalnog tima na Afričkom kupu nacija. Ispratio sam naravno i mečeve saigrača iz Crvene zvezde. Čestitam Krasou i Hvangu na sjajnom učinku, postigli su po gol i upisali asistencije, srećan sam zbog njih i želim im mnogo uspeha. Raduje me činjenica da smo svi u dobroj formi i verujem da ćemo to pokazati kada se vratimo u klub“ – počeo je Kangva.

Takođe ističe i to da u Africi svi znaju za crveno-bele.

– Takođe, zadovoljstvo mi je što predstavljamo Crvenu zvezdu u najboljem svetlu, kao i što veliki broj ljudi u Africi zna za naš klub i svakodnevno se raspituje o Zvezdi. Svi me pitaju za dresove, te se uvek trudim da ih obradujem poklonima – zaključio je Kings Kangva.

 

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter