0
Evroliga

FOTO: FIBA

BIO JE VIĐEN U PARTIZANU, PA DOŽIVEO STRAVIČNU POVREDU: Jasekevičijus konačno izneo dobre vesti!

Objavljeno: 19.01.24 u 13:20

Novi trener Fenerbahčea izneo je optimističniju prognozu

Svetsko prvenstvo u košarci prethodnog leta iznedrilo je veliko mlado ime u selekciji Letonij – Arturs Žagars, plejmejker sa ubitačnim šutem i odličnim pregledom igre, privukao je pažnju brojnih klubova, uključujući i beogradske crno-bele.

Međutim, Žagars je na kraju odlučio da se pridruži Fenerbahčeu, koji ga je odmah prosledio u litvanske Vulvse, novu ekipu u Evrokupu. Nažalost, pre nego što je sezona pravilno počela, Žagars je doživeo tešku povredu sredinom oktobra tokom meča protiv Lijetkabelisa. Tada su prognoze ukazivale na najmanje pet meseci pauze, čak i mogući kraj sezone.

Međutim, novi trener Fenerbahčea izneo je optimističniju prognozu.

Ono što me je iznenadilo je njegova pozitivnost. On je sjajna osoba i nadam se da će uspeti. On već trči, i možda će se vratiti u roku od mesec dana. Dobra vest je da povreda nije toliko užasna kao što je medicinski tim inicijalno mislio – otkrio je trener Fenerbahčea uz dodatak da je Žagars neverovatan u stonom tenisu, možda i najbolji u svlačionici.

Žagars je do povrede za Vulvse u ligi davao 12 poena uz 5 asistencija u proseku na četiri meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter