0
Košarka
Svetislav Pešić

Svetislav Pešić (FOTO: Starsport)

PEŠIĆ: ‘Milojević je bio kod mene u reprezentaciji 2001. godine u Istanbulu kada smo uzeli zlato!’

Objavljeno: 18.01.24 u 15:50

‘Nije postojao izgubljeni duel ili lopta, bio je strašan borac’.

Čitavu sportsku javnost ganula je vest da je košarkaški stručnjak Dejan Milojević preminuo od posledica srčanog udara. Gotovo sve je dirnulo ovo i svi se redom opraštaju od čoveka koji je pre svega bio strašan borac, kako ga je opisao selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić.

Popularni ‘Kari’ je naveo za Mozzartsport da je Milojević bio jak čovek u svakom smislu i da ga je šokirala ova vest.

-Ne znam šta da kažem, kada sam čuo ostao sam šokiran. Iskreno, nikada ne bih pomislio za njega da bi ovako nešto moglo da mu se dogodi. On je bio tako jak čovek, u svakom smislu – istakao je.

Dejan Milojević je bio deo reprezentacija tadašnje Jugoslavije koja je osvojila zlato u Istanbulu na Evropskom prvenstvu 2001. godine.

-Da, bio je kod mene u reprezentaciji 2001. godine, kada smo uzeli zlato u Istanbulu. Ono po čemu ću ga pamtiti je velika borba od koje nikada nije odustajao. Način na koji je igrao košarku govorio je najbolje o njemu. Njegova najveća vrlina bila je to da nije postojao izgubljeni duel ili lopta, bio je strašan borac. Zato mi je neverovatno, nemoguće da jedan takav borac ode. Svi smo u šoku – rekao je Pešić.

INZAGI: ‘Želimo još jedan trofej Super Kupa, Alegrijeva šala me je ostavila ravnodušnim!’

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter