0
Fudbal

FOTO: Twitter/Inter

INZAGI: ‘Želimo još jedan trofej Super Kupa, Alegrijeva šala me je ostavila ravnodušnim!’

Objavljeno: 18.01.24 u 15:20

Očekuje nas spektakl na Bliskom Istoku.

Fudbaleri Intera odmeriće snage protiv Lacija u okviru polufinala italijanskog Super Kupa koji se igra sutra od 20 časova u Rijadu.  Trener ‘Neroazura’ Simone Inzagi je na konferenciji za medije naveo da su osvojili ovaj trofej dve godine za redom i da žele još jedan.

-Osvojili smo ga zadnje dvie godine, želimo još jedan. za mene ovo nikada neće biti meč kao ostali, Lacio tim je zbog kojeg sam postao čovek. Ovo je prvi trofej u sezoni. Moramo da se naviknemo na pritisak, ako smo u Interu, tako to funkcioniše. Sve živim ambiciozno, ali i mirno. Tu smo da pobedimo, ali Lacio, To isto žele i Napoli i Fiorentina, a sutra nas čeka tim u formi, koji je pobeđivao pet uzastopnih pobeda, uključujući i derbi – jasan je.

Trener Juventusa je trku za ‘Skudeto’ uporedio sa jurnjavom policajaca i lopova, strateg vodećeg tima Serije A se osvrnuo na tu izjavu.

Čuo sam i čitao, ali mislim da je to normalna izjava. Te reči su me ostavile ravnodušnim. Juventus i Inter imaju divan duel u prvenstvu. Ali ne treba zaboraviti Milana, koji se neće predati do kraja – istakao je Inzagi.

ĐOKOVIĆ SE OPROSTIO OD MILOJEVIĆA: Emotivna poruka srpskog tenisera! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter