0
Fudbal

Avram Grant (FOTO: Starsport)

ŠOK OTKRIĆE AVRAMA GRANTA: ‘Pred jedan Mundijal sam imao poziv čelnika saveza Srbije!’

Objavljeno: 18.01.24 u 14:00

‘Uvek Srbija ima kvalitetne igrače.’

Nekadašnji trener Partizana, Avram Grant gostovao je na Jutjub kanalu ‘crno-belih’ gde je govorio o reprezentaciji Srbije i predostojećem učešću na Evropskom prvenstvu Nemačkoj. On je istakao da naš nacionalni tim uvek ima kvalitetne igrače koji su talentovaniji od hrvatskih.

-Uvek Srbija ima kvalitetne igrače. Zašto bi, na primer, Hrvatska mogla da ostvari uspeh, a Srbija ne? Srbija čak ima više talenta. Poseduje ogroman potencijal i nema šanse da Hrvatska može da uradi nešto što Srbija ne može. Potrebno je da igra kao tim. Duh zajedništva je primetan, a na osnovu onoga što pamtim momci su baš posvećeni selekciji – naveo je.

Izraelski stručnjak je otkrio da je imao poziv Fudbalskog saveza da bude selektor ‘Orlova’ pred Svetsko prvenstvo. 

Pred jedan Mundijal sam imao poziv čelnika vašeg saveza. Tad sam i rekao da želim da dođem, jer sam bio siguran da momci mogu daleko. Morate da formirate grupu tako da postigne više nego pojedinci. Nema šanse da će Hrvatska uspeti, a Srbija ne. Samo mora da se proveri šta je dosad rađeno pogrešno, a šta bi moglo bolje – istakao je Grant.

JOŠ JEDNA PROMENA U ITALIJANSKOM SUPER KUPU: Ovo će podeliti fudbalske fanatike!

 

2
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter