0
Fudbal

Mauricio Sari (FOTO: Twitter/S.S.Lazio)

SARI PRED DUEL SA INTEROM: ‘Kritikujem za dobro italijanskog fudbala!’

Objavljeno: 18.01.24 u 16:15

‘Ako kažem da su tereni loši, kažem to da poboljšam situaciju.’

U okviru polufinala Super Kupa Italije Rijadu odmeriće snage fudbaler Lacija Intera sutra od 20 časova. Biće ovo pravi spektakl u Saudijskoj Arabiji koji privlači sve više pažnje, a trener ‘Nebesko-plavih’, Mauricio Sari je pred ovaj duel je istakao da misli da su treneri loši i da kritikuje za dobro fudbala na ‘Čizmi’.

-Ne želim da se svađam ni sa kim. Kritikujem za dobro italijanskog fudbala. Ako kažem da su tereni loši, kažem to da poboljšam situaciju. Nema svađe kada ti neko kaže šta misli da ti pomaže, ako to čini u dobroj veri – naveo je.

Dodao je da su imaju manje šanse za poralazak u finale.

-Nikad u životu nisam potpisao remi i dođem do penala. Oni su jači, najjači u Italiji. Nemamo više od 25-30% šanse da dođemo do finala. Ali mi ćemo to odigrati loše. Penali? Kad bismo samo mogli da ih obučimo… uradićemo to iz milosti, ali ja ne verujem u to, možda ćemo zamoliti Immobilea da ih sve uzme – istakao je bivši strateg Juventusa.

Rekao je da greške svi skupo plaćaju.

-Greške svi plaćaju, kako u ekipi, tako i u klubu. ? Trener uvek želi nešto više. Ali ovaj tim mi vraća zadovoljstvo da treniram, a to je mnogo – jasan je Italijan.

Na kraju se osvrnuo na igrački kadar.

-Luis Alberto na klupi 4 od 5 puta protiv Intera? Biram od meča do meča, možda postoji neki osnovni razlog, ali mi izmiče. Zakanji je i dalje u bolovima, ali se nadamo da ćemo se oporaviti, čak i ako će pre ili kasnije morati da bude zaustavljen – zaključio je Sari.

VLADAN MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Odradili smo u velikom delu sve što smo planirali!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter