0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Odradili smo u velikom delu sve što smo planirali!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.24 u 19:56

Nije njegov tim igrao preterano sjajno, ali je tako nešto i za očekivati jer su pripreme tek počele.

Utiske posle prve kontrolne provere i trijumfa svog tima na Kipru, je izneo šef stručnog štaba Crvene zvezde – Vladan Milojević.

– Odradili smo u velikom delu sve što smo planirali. Igrali smo protiv dobrog protivnika, ekipe Hlorake. Veoma je bitno da u ovom periodu implementiramo detalje na kojima smo radili prethodnih dana na treninzima. U Beogradu akcenat je bio više na fizičkoj pripremi, dok smo na Kipru fokusirani na tehničkim elementima. Igrači shvataju koji su zahtevi u igri. Uočili smo dosta dobrih detalja, ali i onih koje bismo trebali da ispravimo. Raduje me motivisanost i energija mladih igrača koji su dobili priliku u drugom poluvremenu. Pokazali su da pored momaka, koji su već skrenuli pažnju na sebe kao što su Kosta Nedeljković, Jovan Mijatović, Vladimir Lučić i Stefan Mitrović, imamo dosta dobrih igrača iz Omladinske škole – istakao je Vladan Milojević.

 

Pohvalio je šef stručnog štaba mlade fudbalere i naglasio da odlično rade na Kipru.

– Na mladim igračima je da vredno rade i treniraju. Postoji povezanost između omladinaca, Grafičara i prvog tima. Veoma im znače utakmice u seniorskom fudbalu. Siguran sam da će napredovati na zimskim pripremama, s obzirom na to da je izuzetno značajno za njih da slušaju šta radimo pre svega, a onda i da treniraju sa prvotimcima, od kojih mogu mnogo da nauče. Zadovoljan sam njihovim odnosom na treninzima i utakmicama. Nije im sigurno lako, pripreme kod mene nikada nisu jednostavne, znam da su “teške noge”, igraju pod punim opterećenjem, ali tako smo planirali i u istim uslovima ćemo odigrati i predstojeću utakmicu – zaključio je Vladan Milojević.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter