1
Košarka

Nebojša Ćović (FOTO: Starsport)

PRVI ČOVEK ZVEZDE JASAN: ‘Nećemo igrati Kup Radivoja Koraća ako se to desi!’

Objavljeno: 18.01.24 u 12:30

‘Neko dva puta nije igrao KLS, a ništa mu se nije desilo.’

Predsednik tima sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović bio je gost jutarnjeg programa TV Prva gde je govorio raznim temama. Dotakao se i preminulog Dejana Milojevića, ali i o predstojećem Kupu Radivoja Koraća koji će se od 14. do 17. februara održati u Nišu u hali ‘Čair’.

On se osvrnuo na činjenicu da još od letos nije domaći sudija nije bio na parketu još od letos i naveo da se na njih vrši pritisak.

– Gde su srpske sudije u ABA ligi? To zato što ne žele, hoćemo da vidimo zašto ne žele i ko ih ucenjuje da ako loše bude sudio neće biti delegiran u Evroligi. Zašto sad za Kup neće suditi? Znam da je za njih opravdanje rehabilitacija zbog povreda, ali znam da se vrši pritisak da sude strane sudije – poručo je on.

Istakao je da na predstojećem Kupu zahtevaju domaće arbitre ili neće igrati to takmičenje.

Zvezda ima dva bonusa da ne igra Kup Radivoja Koraća, pošto neko dva puta nije igrao KLS, a ništa mu se nije desilo. Sad mi nećemo igrati Kup ako se ne bude igrao u Nišu, iako to nije srećno rešenje, ali tu je ugovor potpisan. Kao drugo, strane sudije ne dolaze u obzir. Moraju da sude domaće sudije, to je naše takmičenje – jasan je Čović.

KECMANOVIĆ NASTAVLJA DA BRILJIRA NA AO: Amerkinac sledeća prepreka

 

31
40

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter