0
Fudbal

Danijele De Rosi (FOTO: AS Roma)

SADA I ZVANIČNO: Danijele De Rosi ponovo na ‘Olimpiku’, ali u drugačijoj ulozi!

Objavljeno: 16.01.24 u 14:15

Vratio se kući.

Legendarni fudbaler Rome, Danijele De Rosi službeno je postao novi trener ‘Vučice’ nakon smene Žozea Murinja. On je potpisao ugovor do kraja sezone, a debit na klupi biće mu protiv Verone za vikend. Novi strateg tima sa ‘Olimpika’ je istakao da je veoma zahvalan na pruženoj prilici.

-Želeo bih da se zahvalim porodici Fridkin što mi je poverila odgovornost tehničkog rukovodstva Rome. Što se mene tiče, ne znam ništa drugo osim primene, svakodnevne žrtve i potrebe da dam sve što imam u sebi da se suočim sa izazovima sa kojima se suočavam – naveo je.

Istakao je da je ovo neopisiva emocija za njega.

-Emocija da se sedi na našoj klupi je neopisiva, svi znaju šta je Roma za mene, ali posao koji sve nas čeka već je preuzeo. Nemamo vremena, nemamo izbora: biti konkurentni, boriti se za svoje ciljeve i nastojati da ih ostvarimo jedini su prioriteti koje smo moji zaposleni i ja dali sebi – poručio je De Rosi.

Podsetimo, bivši defanzivac je do sada vodio SPAL u sezoni 2022/23, ali je dobio otkaz u februaru prošle godine zbog krize rezultata. Bio je i član stručnog štaba Roberta Manćinija u reprezentaciji Italije koja je osvojila Evropsko prvenstvo. 

RASTANAK IZMEĐU ROJSA I BORUSIJE SVE BLIŽI: Nemac ipak ostaje u Budensligi! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter