0
Domaći fudbal

Nikola Vasiljević (FOTO: Starsport)

ZVEZDA SE OPROSTILA OD VASILJEVIĆA: ‘Puno sreće u nastavku karijere!’

Objavljeno: 14.01.24 u 16:30

Nišlija u novim izazovima.

Došao je u Crvenu zvezdu kako bi ispunio dečačke snove, ali nikada nije dobio pravu šansu. Međutim, Nikola Vasiljević se može pohvaliti punom vitrinom trofeja iz Ljutice Bogdana, a posle četiri ipo godine došlo je vreme za rastanak. Iskusni čuvar mreže napustio je ‘Marakanu‘ i vratio se u svoj rodni grad i došao da pomogne svom Radničkom u borbi za opstanak.

Crveno-beli’ su se oprostili od Vasiljevića na svom instagram profilu i poželeli mu puno sreće u nastavku karijere.

– Talentovani golman Nikola Vasiljević odlazi iz Zvezde! U naš klub je stigao na leto 2019. godine, a od tada je određeni period proveo i na pozajmicama u Radniku iz Surdulice, novosadskom Proleteru i kruševačkom Napretku. Vasiljević se u Zvezdi istakao odličnim radom i profesionalnim odnosom. Vasiljko, Zvezda ti želi puno sreće u nastavku karijere – istakli su.

 

NIKOLA VASILJEVIĆ ZA HS: ‘Igranjem za Zvezdu ostvario sam dečački san, ponudu Radničkog sam prihvatio bez dileme!’ (FOTO)

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter