0
AdmiralBet ABA Liga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PRED CIBONU: ‘Sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.24 u 16:40

‘Nadam se da će biti što više publike.’

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Cibone u okviru 16. kola AdmiralBet ABA lige sutra od 18 časova u hali ‘Dražen Petrović’.  Trener ‘crno-belih’, Željko Obradović je na konferenciji za štampu izneo svoja očekivanja pred ovaj susret. 

-Pre svega želim da se zahvalim Ciboni na pozivu da učestvujemo na konferenciji, uvek ćemo se rado odazvati nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre. Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Nadamo se da će konferencija pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb – pourčio je Žoc.

Aktuelni šampion regionalnog takmičenja je trenutno treći na tabeli sa skorom 11-4, dok je Cibona na poziciji broj 11 sa skoro 6-9.

ZVEZDA SE OPROSTILA OD VASILJEVIĆA: ‘Puno sreće u nastavku karijere!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter