0
Fudbal

FOTO: Starsport

KIMIH ZOVE KROSA NAZAD U NACIONALNI TIM: ‘Bio bih srećan da ga ponovo vidim sa nama na terenu!’

Objavljeno: 14.01.24 u 16:10

‘Volim da igram s Tonijem.’

Fudbaler Real Madrida, Toni Kros još uvek igra na visokom niovu i pokazuje da je još uvek majstor ove igre. Definitivno fali reprezentaciji Nemačke iz koje se povukao nakon Evropskog prvenstva 2021. godine, a igrač Bajern Minhena, Džošua Kimih  ističe da bi bio srećan da ga ponovo vidi u nacionalnom timu.

-Volim da igram s Tonijem. Zato, ako ima želju da opet bude u reprezentaciji, bio bih jako srećan da ga ponovo vidim sa nama na terenu. Svi želimo Krosa u timu, ali na kraju je to odluka Nagelsmana, koji radi najbolje za selekciju – poručio je.

Kros je za ‘Pancere’ odigrao 106 utakmica i postigao 17 golova, a bio je važan šraf selekcije kada su se popeli na krov sveta 2014. godine. I sam selektor Nemačke, Julijan Nagelsman je naveo da bi voleo da ponovo vidi Tonija u dresu reprezentacije, a sada je na iskusnom asu da li će uslišiti molbe.

REMI ALMERIJE I ĐIRONE: Tim iz Andaluzije bio bliži pobedi!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter