0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester City

GVARDIOLA ZADOVOLJAN DE BRUJNEOM: ‘Šta više da kažem za Kevina!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.24 u 11:50

Belgijanac pokazao kakav je majstor.

Fudbaleri Mančester sitija upisali su novi trijumf sinoć protiv Njukasla rezultatom 3:2 u okviru 21. kola engleske Premijer lige. Bila je ovo zanimljiv meč sa puno preokreta, a ‘Građani’ su poveli, da bi ‘Svrake’ do kraja prvog poluvremena u roku dva minuta golovima Isaka Gordona preokrenuli rezultat. 

Vodili su izabranici Edija Haua tokom čitavog drugog dela, a onda je u igru ušao Kevin De Brujne u 69. minutu nakon duže pauze i pokazao koliko znači ekipi. Trebalo mu je pet minuta da ponovo ‘oseti’ teren i u 74. minutu je postigao pogodak za izjednačenje, a u 91. je asistirao Bobu za pobedonosni gol. 

Trener Sitija, Pep Gvardiola istakao je da ako žele da pobeđuju potrebni su im De Brujne Haland.

-Igrali smo isto i bez njega, ali ako želimo da pobedimo potrebni su nam igrači kao De Brujne i Haland. Što se tiče same igre, godinama smo zajedno, znamo šta da radimo. Ali, vizija, kvalitet u poslednjoj trećini, videti nešto drugačije,…Tu nema taktike, nego je to talenat. Šta više da kažem za Kevina i za svih ovih devet godina u timu? – jasan je Španac.

UZOR MU JE GVARDIOLA, UČIO JE OD VLADANA MILOJEVIĆA: Eldin Čengić prvi na Balkanu koji radi na takitčkoj pripremi igrača!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter