0
Evroliga

Džejms Naneli (FOTO: Starsport)

NANELI BESAN NA EVROLIGU: ‘Ne slažem se sa konačnom odlukom!’

Objavljeno: 13.01.24 u 13:50

‘Želim da znam postoji li način da igrači prijave sudije.’

Sinoć su košarkaši Partizana odigrali utakmicu za pamćenje protiv Makabi Tel Aviva u okviru 21. kola Evrolige u ‘Štark areni’. Osim dobrog meča, isplivale su i neke čudne odluke glavnih arbitara kao što je isključnje Džejmsa Nanelija zbog nesportske lične greške. Naime, on je navodno udario igrača protivničke ekipe laktom, a sudije su to okarakterisale kao nameran faul.

Naneli je ostao besan zbog toga, pa je za klupsku televiziju pričao o toj situaciji. Istakao je da da je isključen zbog katastrofalne odluke i smatra da ovo nije ispravno.

-Isključen sam zbog dve katastrofalne odluke. Prva manje više, ali druga… Želim da znam postoji li način da igrači prijave sudije, kao što to može obrnuto. Nekim od sudija tek tako prolaze neke odluke. Ne kažem ništa loše o njima, greše nekada i oni, ali mislim da poslednja odluka nije bila ispravna. Naročito u tom trenutku utakmice – istakao je.

Poručio je da želi da priča sa nekim iz Evrolige.

-Nisam ga udario laktom uopšte. Sudije su gledale snimak, kao što i treba, ali ne slažem se sa konačnom odlukom. Želeo bih da pričam sa nekim iz Evrolige, jer je nekada teško pričati sa ovim sudijama – jasan je Naneli.

NIŠTA OD BIVŠEG VEZISTE ZVEZDE: Bio na pragu prelaska u OFK Beograd, a sad se vraća na mesto uspeha!

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter