0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIŠTA OD BIVŠEG VEZISTE ZVEZDE: Bio na pragu prelaska u OFK Beograd, a sad se vraća na mesto uspeha!

Objavljeno: 13.01.24 u 13:20

‘Romantičari’ ostali bez kapitalnog pojačanja.

Kako je ranije preneo Meridian Sport, bivši fudbaler Crvene zvezde, Seku Sanogo trebalo je da potpiše za OFK Beograd.  Međutim, kako stoje stvari ovaj iskusni vezista ipak neće na Karaburmu, već se vratiti u Švajcarsku odakle je i došao u Srbiju.  Trenutno pregovara sa Šafhauzenom  sa kojim bi potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produžetka na godinu dana.

Bivši reprezentativac Obale Slonovače trenutno je bez angažmana, a poslednji klub mu je bio Pariz u kojem je bio na pozajmici iz tima iz Ljutice Bogdana. U međuvremenu trenurao je sa prvim timom OFK Beograda za koje je trebalo da potpiše i pomogne im oko ulaska u elitni rang.

Najbolje partije Sanogo je beležio pod dirigentskom palicom Dejana Stankovića, a nosio je ‘crveno-beli’ dres u periodu od 2020. do 2023. godine i zabeležio 60 nastupa uz 4 postignuta gola. On je u svojoj karijeri igrao za Tun, Jang Bojs, Afrika Sport Lasane Sport.

‘SPECIJALNI’ U SVOM STILU: ‘Neki ljudi misle da se zovem Žoze Hari Murinjo Poter!’ (VIDEO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter