0
Fudbal

Hari Kejn (FOTO: Twitter/FC Bayern München)

‘BAVARCI’ PREŽALILI LEVANDOVSKOG: Kejn na korak od rušenja rekorda koji drži Poljak! (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.24 u 11:50

Englez igra na vrhunskom niovu.

Kada je Robet Levandovski napustio Bajern, nije pronađena odmah adekvatna zamena, pa su ‘Bavarci’ dosta lutali u napadu kako bi došli do adekvatnog rešenja. Međutim, pronašli su ga u vidu Harija Kejna koji je letos napustio Totenhem i pojačao redove aktuelnog šampiona Nemačke. 

Od kako je stigao na ‘Alijanc Arenu’ postigao je 26 golova na 23 mečeva i pruža fanstatične partije. Kejn je izjednačio polusezonski rekord koji drži Levandovski sa 22 pogodaka u Bundesligi, a sada ima priliku da protiv Verdera nadmaši ovaj poduhvat poljskog fudbalera. 

Kada je Levandovski postavio rekord po broju golova u prvoj polovini sezone, na kraju je srušio rekord Gerda Milera po broju golova postignutih u jednoj sezoni u Bundesligi, koji je godinama iznosio 40. Kejn je trenutno na pravom putu da izjednači rekord Poljaka koji je tada 41 put tresao mrežu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter