0
Fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Crvena Zvezda v Donji Srem Rade Krunic (C) and Marko Grujic (R) and Milos Bosancic Beograd, 25.09.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

OD PEĆINACA DO TURSKOG VELIKANA: Fenerbahče proširio svoju balkansku koloniju! (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.24 u 15:45

Fenerbahče sprema napad na titulu.

Doskorašnju fudbaler Milana, Rade Krunić napustio je ‘San Siro’ i pridružio se Fenebahčeu, pa time uvećao Balkansku koloniju koju čine Dušan Tadić, Edin Džeko, Dominik Livaković Miha Zajca.

 Reprezentativac Bosne i Hercegovine imao ugovor sa ‘Rosonerima’ do 2025. godine, pa je tako Milan i zaradio, jer Fenerbahče će Rosonerima platiti 5.000.000 evra i bonuse za nekadašnjeg igrača Donjeg Srema.

 

Doskorašnji fudbaler Rosonera je dogovorio trogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra po sezoni što je skoro tri puta više od onoga što je zarađivao u Milanu.

Ranije je Rade izrazio želju da zaigra za Crvenu zvezdu, ali izgleda da će do susreta momka koji je nekada igrao u Donjem Sremu u Superligi Srbije i šampiona naše zemlje, ipak proči još neko vreme.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter