0
Fudbal

Nemanja Matić (FOTO: Twitter/Stade Rennais F.C.)

NE SMIRUJU SE STRASTI NA RELACIJI REN-MATIĆ: Francuski klub izdao saopštenje!

Objavljeno: 11.01.24 u 16:55

Velika buka se digla.

Pre nekoliko dana bivši reprezentativac Srbije, Nemanja Matić tražio je raskid ugovora sa Renom gde je došao pre šest meseci iz Rome. Naime, Ubljanin je ljuti na ovaj klub pošto nisu ispoštovali dogovor oko školovanja njegove dece, pošto u ovom gradu ne postoji internacionalna škola.

ŠOK U FRANCUSKOJ: Nemanja Matić zbog neobičnog razloga hoće da napusti Ren!

Matić se nije pojavljivao na poslednjem treningu svog tima, bez obzira što je dobio poziv, a iz ovo francuskog kluba izdali su saopštenje u vezi njegovo ponašnja.

– Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interese – poručuju.

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter