0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

VAŽAN MEČ ZA DELFINE: Srbija protiv Francuske traži plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 10.01.24 u 08:50

Nadamo se pobedi

Danas će se u Zagrebu odigrati uzbudljiv susret osmine finala Evropskog prvenstva u vaterpolu, gde će se sastati reprezentacije Srbije i Francuske. Srbija je uspešno završila grupnu fazu takmičenja, zauzevši prvo mesto u grupi C unutar druge divizije, dok je Francuska, nažalost, završila na poslednjem mestu u grupi A prve divizije.

Ova utakmica će biti ključna za obe ekipe, jer će pobednik imati priliku da se plasira u četvrtfinale i suoči se sa jakom selekcijom Mađarske. S obzirom na različite puteve koje su obe ekipe prešle kroz grupnu fazu, očekuje se izuzetno uzbudljiv i neizvestan susret na bazenu.

Utakmica počinje tačno u 18:30 časova, a oči vaterpolo sveta biće usmerene ka Zagrebu dok Srbija i Francuska ulaze u borbu za prelazak u narednu fazu takmičenja. Navijači očekuju vatrenu podršku svojim ljubimcima, dok će se ostatak Evrope pripremiti za još jedan uzbudljiv trenutak na vaterpolo sceni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter