0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ OTKRIO KO JE KAPITALAC ZVEZDE: „Imamo prevelik broj igrača, ali on ne može da ide!“

Objavljeno: 10.01.24 u 12:31

„Više igrača imamo nego što bi nam trebalo“

Iz Crvene zvezde se povodom zimskih priprema i transfera oglasio generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić.

Zvezda je tradicionalno tajnovita kad su u pitanju transferi, ali navijači s nestrpljenjem očekuju nove informacije o mogućim dolascima i odlascima tokom zimske pauze.

Terzić je najavio da će klub dati sve od sebe kako bi postigao ciljeve u domaćem prvenstvu i evropskim takmičenjima, i da igrači koji su ključni za igru crveno-belih sigurno neće napustiti klub:

Imamo preveliki broj igrača. Nemamo evropske utakmice. Više igrača imamo nego što bi nam trebalo i što se tiče mira u svlačionici i budžeta na platama. Vladan Milojević je napravio spisak želja vezano za odlazak igrača. Ne određujemo mi ko će otići, a ko ostati. već tržište – istakao je on i dodao:

Zaključak je da ne može da ode niti jedan igrač koji može da ugrozi osvajanje šampionske titule. Šampionska titula nema cenu. Takav je Mirko Ivanić, za kojeg imamo najveću ponudu. Mirko je 1993. godište, i ako dobijete 6 miliona evra za njega…. Ali, on je ključan za osvajanje titule i ne može da ide.

TERZIĆ UŠAO U SVLAČIONICU I ZAGRMEO: „Najskuplji ste, najplaćeniji ste!“ (VIDEO)

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter