1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ UŠAO U SVLAČIONICU I ZAGRMEO: „Najskuplji ste, najplaćeniji ste!“ (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.24 u 12:06

„Sve osim titule ne dolazi u obzir“

Crvena zvezda je danas počela pripreme za prolećni deo sezone, a na prvom spisku Vladana Milojevića nalazi se čak 35 imena.

Nisu se svi pojavili na „prozivci“, neki će se kasnije priključiti pripremama, a one koji su se našli u svlačionici pozdravilo je celo rukovodstvo na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Pozdravio se ponaosob sa svim igračima Crvene zvezde i predstavio novog-starog trenera Vladana Milojevića, a potom poručio da od njih očekuje da na proleće zablistaju starim sjajem i osvoje ponovo šampionski pehar.

Nakon što je čestitao novogodišnje i božićne praznike svojim igračima, Terzić je jasno rekao šta traži od njih:

Znajte da sve osim šampionske titule će razočarati armiju navijača. Rekao sam već da čim ne uzmemo titulu, ja odlazim iz kluba, verovatno svi oko mene, pa vi vidite šta ćete i kako ćete ako ne budemo šampioni. Najplaćeniji ste, najbolji, najkvalitetniji, sve osim titule ne dolazi u obzir. Da vas posluši zdravlje, da slušate šefa kao u prošlom mandatu, čeka nas težak period do kraja godine i svi da se stavite u funkciju, da prilagodite privatni život, ishrane, treninga, pa onih 90 minuta na terenu – naglasio je Terzić.

Milojević je igračima rekao da su ciljeve već čuli od direktora, a da je pred njima ozbiljan rad u narednom periodu, tako da će više pričati na treninzima kada se – neki od njih – prvi put upoznaju sa njegovim radom.

Podsetimo, Crvena zvezda je do 14. januara u Beogradu, a onda putuje na Kipar.

GOLMANI: Zoran Popović, Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Balša Popović.
ODBRANA: Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Uroš Spajić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Naser Điga, Viktor Radojević, Veljko Milosavljević, Lazar Nikolić.
VEZNI RED: Mirko Ivanić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Edmund Ado, Osman Bukari, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan i Nikola Mituljikić, Nikola Knežević, Andrija Maksimović, Hvang In Bom, Uroš Kabić i Stefan Mitrović.
NAPAD: Šerif Endiaje, Aleksandar Katai, Piter Olajinka, Žan-Filip Kraso, Jovan Mijatović.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

ZVEZDA KREĆE SA PRIPREMAMA: Poznato protiv koga će ‘crveno-beli’ igrati prijateljske utakmice!

 

7
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter