0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

JUVENTUS PRAVI REZOVE: Za srpskog reprezentativca stigla ponuda iz Saudijske Arabije!

Objavljeno: 10.01.24 u 16:30

‘Bjankoneri’ rekonstruišu ekipu.

Fudbaleri Juventusa ove sezone igraju više nego dobro, pošto samo na bod zaostaka od prvoplasiranog Intera i po svemu sudeći biče ovo zanimljiv trka za Skudeto. Olakšavajuća okolnost za ‘Staru damu’ je što ne igra evropska takmičenja, a ostali konkurenti su učesnici, pa bi to bio možda i faktor sreće za ‘crno-bele’. 

Što se tiče tima, čelnici ovog tima žele da naprave rekonstrukciju i rasterete napada. Po svemu sudeći Dušan Vlahović Arkadijuš Milik su dovoljni za Maksimilijana Alegrija. Samim tim Kin bi moga da naputi Juventus i pojača redove  Monce,  pošto Galijani  jako želi ovog igrača. 

Među onima koji otišli pominje se i srpski reprezentativac Filip Kostić za koga je stigla bogata ponuda iz Saudijske Arabije. Glasine oko ovog transfera su bile već prošlog leta, a on do sada nije pokazao znake odstupanja od Alegrijevog sistema, ali neophodna ponuda (za njega, ali i za Juve) bi očigledno mogla da promeni karte na stolu.

TERZIĆ UŠAO U SVLAČIONICU I ZAGRMEO: „Najskuplji ste, najplaćeniji ste!“ (VIDEO)

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter