0
Fudbal

Ćavi (FOTO: Twitter/ FC Barcelona)

ĆAVI: ‘Nema malih titula!’

Objavljeno: 10.01.24 u 16:50

Španac stavio do znanja da napada svaki trofej.

Fudbaleri Barselone igraju protiv Osasune u okviru polufinala Super kupa Španije sutra od 20 časova u Saudijskoj Arabiji. Trener ‘Blagurane‘, Ćavi rekao je da igraju protiv teškog protivnika koje dosta poštuju.

-Ne znamo kakav je Osasunin pristup, ali znamo da su težak protivnik. Imaju odličnog trenera koji odlično priprema utakmice. Oni su tim koji dosta prelazi sa krila, po vertikali. Imamo teškog protivnika kojeg mnogo poštujemo. U Pamploni nam je bilo jako teško jer su nam zakomplikovali život – naveo je.

Dodao je da je ideja igranja kao i protiv Las Palmasa.

-Ideja je drugo poluvreme u Las Palmasu i mnogo minuta u mnogim utakmicama. Dijagnoza, to su naše greške, naša greška. U Barbastru su nas komplikovale specifične greške. Ali opet nalazimo utakmicu, drugo poluvreme u Las Palmasu, protiv Almerije. To je nokaut takmičenje i ne smemo da pogrešimo. Ima mnogo entuzijazma. Slično kao što smo stigli prošle sezone. Moramo da odigramo kompletnu utakmicu – jasan je bivši kapiten Barselone.

Nada se da će naći doslednost.

-Nadam se da ćemo naći doslednost. Veoma poštujemo Osasunu. Očigledno je da smo mi favoriti. Utakmica je nerešena, moramo da pokažemo da želimo da uđemo u to finale. Prošla godina je bila sjajna za nas. Dala nam je samopouzdanje, stabilnost – poručio je španski strateg.

Istakao je da nema malih titula.

-To je naslov. Nema sporednih naslova. Prošle godine smo osvojili dve titule, a jednu ove godine. Pobedili smo veoma dobro i igramo izvanrednu utakmicu u finalu. Moramo da tražimo taj ‘klik’. Važno je. Ne koliko Liga ili Liga šampiona, ali želimo da je osvojimo – zaključio je Ćavi.

JUVENTUS PRAVI REZOVE: Za srpskog reprezentativca stigla ponuda iz Saudijske Arabije!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter