0
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS PRED ASVEL PRIČAO O KADROVSKIM PROBLEMIMA: Povreda Topića ozbiljna, evo kakva je sitaucija sa ostalima!

Objavljeno: 08.01.24 u 14:07

„Topić neće putovati sa ekipom na naredna dva meča Evrolige“

Košarkaše Crvene zvezde kao i ostale učesnike Evrolige očekuje novo duplo kolo, prvo i jedino uzastopno u aktuelnoj sezoni, a pred put u Vilerban na okršaj sa ekipom Asvela trener crveno-belih Janis Sferopulos pričao je o rivalu.

Dotakao se Grk stanja u protivničkom timu koji je nedavno smenio Đanmarka Poceka.

Igramo protiv ekipe koja je promenila trenera, nisu imali obaveze u domaćem prvenstvu pa su imali više vremena da pripreme utakmicu. Očekujem da vidimo neke nove stvari od njih na terenu i u napadu i odbrani. Moramo da reagujemo na novitete u njihovoj igri tokom meča. Istovremeno znamo da nisu imali previše vremena za promene, znamo kako igraju, od koga preti opasnost i biće važno ispravno reagovati u odbrani.

Kadrovsko stanje u Zvezdi nije bilo sjajno posle poraza u Ljubljani od Cedevita Olimpije, ali samo jedan igrač neće putovati sa ostatkom tima.

Crveno-beli imaju problema sa povredama igrača. Nikola Topić neće putovati sa ekipom na naredna dva meča Evrolige, dok će u timu biti Miloš Teodosić, Jago dos Santos, Luka Mitrović i Džoel Bolomboj, koji su imali problema sa povredama – istakao je Sferopulos, potom dodao detalje o povredi mladog pleja:

Povreda Topića je ozbiljnija, ostale nisu toliko. Posle treninga ćemo videti kakva je situacija, kada budu trenirali s kontaktom. Svi će putovati sa ekipom. Ako neko od njih ne nastupi u prvoj utakmici možda će biti spreman za drugu – zaključio je Sferopulos.

Crveno-bele u utorak očekuje duel sa Asvelom, dok će u četvrtak u Milanu igrati protiv Olimpije.

Standings provided by Sofascore

ŠTA JE SA TEODOSIĆEM? Sada je poznato hoće li najbolji igrač Crvene zvezde igrati protiv Asvela! (VIDEO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter