0
Evroliga

FOTO: Starsport

ŠTA JE SA TEODOSIĆEM? Sada je poznato hoće li najbolji igrač Crvene zvezde igrati protiv Asvela! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.24 u 11:20

Njegova povreda je sve zabrinula

Nakon briga i strepnje koje su zavladale među navijačima Crvene zvezde, dobre vesti stižu uoči predstojećeg duela sa Asvelom. Miloš Teodosić, jedan od ključnih igrača crveno-belih, oporavio se od povrede skočnog zgloba i najverovatnije će putovati sa ekipom u Francusku.

Povreda se dogodila pred kraj treće četvrtine tokom utakmice sa Cedevitom, kada je Teodosić iskrivio skočni zglob, izazivajući zabrinutost u klubu i među navijačima. Srećom, prema najnovijim informacijama, organizator igre crveno-belih brzo se oporavio i spreman je za predstojeći duel.

Teodosić je odmah po povredi napustio teren, ali se brzom reakcijom klupske medicinske službe i njegove posvećenosti rehabilitaciji, uspeo vratiti na teren. Ovaj povratak u ekipu predstavlja olakšanje za trenera i saigrače, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njegov doprinos u ključnom duelu sa Asvelom. Utakmica je zakazana za utorak u 20:30.

9
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter