1
Fudbal

Branislav Ivanović (FOTO: Starsport)

BIVŠI GOLMAN ČELSIJA O IVANOVIĆU: ‘Neverovatno da se neko tako ponaša prema nekom čoveku!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.24 u 09:30

‘Bane je predivan, on je težak tip, ne otvara se puno ljudima, ali kad se otvori jako je dobar.’

Nekadašnji rezervni golman Čelsija, Matej Delač gostovao je u potkastu ‘Inkubator’ gde je govorio o svom boravku na ‘Stamford Bridžu‘. Hrvatski čuvar se posebno osvrnuo na Branislava Ivanovića koji je bio stub odbrane ‘Plavaca’ i istakao da mu je on najviše pomagao da se snađe.

-Šta reći o Banetu, sa igračke strane mi je kao uzor, otac. Baš su me prihvatili. Bane je predivan, on je težak tip, ne otvara se puno ljudima, ali kad se otvori jako je dobar. Sa Nemanjom (Matićem) sam bio na pozajmici u Vitezeu, zajedno smo proveli godinu dana. Nemanja mi je pomogao u svemu, zahvalan sam i na tome, ali Bane je baš ono, mislim za mene je to neverovatno da se neko tako ponaša prema nekom čoveku koji… ja sam za njega klinac, da me on tako uzme – započeo je.

Delač je u sezoni 2015/16 bio na pozajmici u Sarajevu, a imao je povredu ligamenata kolena, a ispričao je jednu anegdotu o Ivanoviću.

-Imam jedan primer kada sam pokidao ligament kolena. Bio sam u Sarajevu na pozajmici, vraćam se sad u London, idem na operaciju, obavim operaciju i tri nedelje sam na štakama, treba mi neka pomoć, današnja supruga, tadašnja devojka, nije mogla da dođe. Ko će me voziti, šta ću raditi, kako ću, i kaže tim menadžer ideš kod mene u stan, pomoći će ti moja devojka, mi ćemo ti pomagati. Ja reko okej idem gde me stavite, šta ću reći, a Bane kaže: ‘Ne, ide kod mene, ide kod mene kući. Ide kod mene da spava, imamo sobu, imamo sve, ja ću mu pomoći sve, tu mi je žena, svi smo tu” – naveo je i nastavio:

-I govori ovaj tim menadžer: ‘Pa nećeš spavati kod igrača, znaš, pusti ga, priprema se za utakmicu, smetaš. A Bane kaže: ‘Ne, ide kod mene, uzmi stvari’. Čovek mi je, mi sedimo na večeri, 10.30, donosi mi za jesti ljudi, potom led, jer ono, moraš lediti koleno kad su ligamenti – zaključio je Delač.

RAJEVAC O IGRAMA CRVENE ZVEZDE: ‘Uleteli’ su naivno u Ligu šampiona, posumnjao sam u one rezultate sa priprema!’

8
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter