0
Košarka

FOTO: YouTube/Screenshot

VLADE ĐUROVIĆ O BRANKU LAZIĆU: ‘Drugu utakmicu zaredom pravi pet penala!’

Objavljeno: 06.01.24 u 13:40

 ‘Kad je Zvezda počela da igra agresivnije, počela je i da pobeđuje.’

Još jedan ‘večiti derbi’ u košarci je iza nas. Ovog puta su košarkaši Crvene zvezde i Partizana odmerili snage u okviru 19. kola Evrolige, kao pobednik je izašao tim sa Malog Kalemegdana koji je dobio prvo ovosezonski duel sa ‘crno-belima’. Svoj sud ovoj utakmici dao je i čuveni trener, a stručni konsultant na Areni Sport, Vlade Đurović.

On je govorio o partiji Fredija Gilespijaali se dotakao i kapitena Zvezde, Branka Lazića.

-Moram da naglasim Lazića, drugu utakmicu zaredom pravi pet penala. Nema koševa, ali zašto samo on mora da napravi pet penala? Neki drugi igrači to ne bi trebalo da urade? Je l’ to sramota, egoizam? ‘Što ja da napravim pet penala, neka napravi neko drugi’. Ranije je izlazilo po četiri, pet igrača sa po pet penala, pa šta? Nekad su ekipe završavale utakmice sa po četiri i tri igrača. Kad se boriš, daj sve od sebe, neće to da smeta, kad je Zvezda počela da igra agresivnije, počela je i da pobeđuje – naveo je.

PRVI ČOVEK PANATINAIKOSA PORUČIO: ‘Došli smo do Bodirogine mafije!’

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter