1
Košarka

Vlade Djurovic (FOTO: Starsport)

ĐUROVIĆ O PARIJII GILESPIJA U DERBIJU: ‘I sad je odjedanput postao čudo!’

Objavljeno: 06.01.24 u 10:10

‘Niko iz Partizana nije očekivao da će on dati bilo koji koš.’

Još jedan ‘večiti derbi’ u košarci je iza nas. Ovog puta su košarkaši Crvene zvezde Partizana odmerili snage u okviru 19. kola Evrolige, kao pobednik je izašao tim sa Malog Kalemegdana koji je dobio prvo ovosezonski duel sa ‘crno-belima’. Ono što je posebno iznenadilo sve je partija Fredija Gilespija koji je postigao 14 poena. 

O njegovo igri pričao je i čuveni košarkaški stručnjak Vlade Đurović koji je za Arenu Sport naveo da je u igri jedan na jedan Bolomboj bolji, ali da je sve iznenadio.

-Odjedanput, Gilespi je sad postao čudo, i za mene, to moram da priznam, jer sam mu video mehaniku šuta. On će i slobodna bacanja vrlo teško ubacivati. U igri ‘edan na jedan će vrlo teško izvoditi neke stvari kao Bolomboj. Dao je 14 poena, od čega sedam zicera, a od čega su mu sve pronalazili bekovi, najviše Teodosić – rekao je on.

Dodao je da iz Partizana niko nije očekivao da će on postići neki poen.

-Njegovo je bilo samo da spusti loptu i da zakuca. Videćemo kako će nastaviti. Ako ovako nastavi, pošto se vrlo brzo iz pika ubacuje unutra, a niko iz Partizana nije očekivao da će on dati bilo koji koš, Zvezda će onda imati još jednog igrača u rotaciji koji može mnogo da pomogne – istakao je.

Poručio je da u redovima ‘crno-belih’ nema za raloga za paniku.

– Partizan i dalje ima dve pobede više od Zvezde, u 11 ekipa je gde imaju najmanje 10 pobeda, igra se i večeras, ali Zvezda mora da dobija. Mora i Partizan, ali u njemu nema panike zbog poraza – smatra Đurović.

VEČITI IGRAJU DANAS: Grobari da pokažu koliko vole klub, Zvezda u slučaju pobede rešava dilemu prvog mesta!

6
2

1 Komentara

  1. Bitan je odnos poraza kod kuće i pobeda na strani.Zvezda ima 2 naprema tri a Partizan 3 naprema 3.Znači Zvezdi treba još jedna pobeda na strani da bi bila na nuli.Tim koji bude imao plus jedan će ići u plej of najverovatnije a sa plus dva sigurno.Znači osamnaest do devetnaest pobeda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter