0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Kevin Punter Nemanja Nedovic Regular season round 19 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Partizan in Belgrade, Serbia on Jan. 4, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VEČITI IGRAJU DANAS: Grobari da pokažu koliko vole klub, Zvezda u slučaju pobede rešava dilemu prvog mesta!

Objavljeno: 06.01.24 u 09:34

Slovenci protiv večitih na programu danas u ABA ligi.

Crvena zvezda od 17.00 časova nakon velike pobede u večitom derbiju, mora ponovo na put, a sada gostuju Olimpiji u Ljubljani, gde praktično crveno-beli rešavaju pitanje prvog mesta.

U slučaju pobede, Zvezdi bi od težih mečeva na papiru ostao samo derbi pred svojim navijačima, kao i gostovanje Budućnosti, a s obzirom da već sada imaju tri poraza manje od večitog rivala, teško je verovatni da nakon pobede u Sloveniji postoji realna šansa da se prvo mesto izgubi.

Uz to, Zvezda ima nešto podnošljiviji raspored u nastavku januara, pa bi bilo sjajno za prvaka Srbije da veže nekoliko dobrih rezultata na oba fronta.

S druge strane, Partizan dočekuje jednu od najslabijih ekipa lige, Krku, pred svojim navijačima, pa je to idealna prilika da se vrati na pravi put posle poraza u derbiju, ali i da se košarkašima u Areni pruži prekopotrebna podrška za dalje utakmice.

Naime, ulaz u halu će biti besplatan, ispred crno-belih je ekstremno težak u narednom periodu, uz par bolnih poraza, pa ovo može biti način da Grobari daju do znanja timu da su im i dalje vetar u leđa.

Oba meča možete pratiti na kanalima ArenaSport, ali i na b92 televizji.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter