0
Fudbal

FOTO: AS Roma @OfficialASRoma/ Twitter

ROMA OTPUSTILA SPORTSKOG DIREKTORA: Pinto posle tri godine napušta ‘Olimpiko!’

Objavljeno: 04.01.24 u 17:40

Promene u ‘večnom gradu’.

Iz Rome su odlučili da otpuste dosadašnjeg sportskog direktora, Tijaga Pinta koji je tu ulogu obavljao od 2021. godine, a zvanično će biti okončana na kraju januarskog prelaznog roka. Sa ‘Olimpika’ su se zahvalili Portugalcu na saradnjii i da će ime njegovog naslednika biti objavljeno u narednim nedeljama.

-Zahvaljujemo Tiagu na stalnoj posvećenosti koju je učinio od prvog dana na celom sportskom polju, od muškog prvog tima do omladinskog sektora, pa sve do ženskog pogona. Mandat mu prestaje na kraju zimskog prelaznog roka. Proces imenovanja novog sportskog direktora je u toku i biće nam zadovoljstvo da ga objavimo u narednim nedeljama – naveli su.

Pinto se zahvalio svima na saradnji i istakao da su mu ovaj grad učinilim posebnim.

-Posle tri godine smatram da je moj ciklus u Rimu završen, a dok se spremam da odem, želeo bih da se zahvalim svima koji su moj boravak u ovom klubu i gradu učinili posebnim. Pre svega porodici Fridkin, koja mi je omogućila je da proživim jedinstveno iskustvo i služim istorijskom klubu, u zemlji u kojoj je fudbal strast i tradicija – poručio je.

Pod vođstvom Tijaga Pinta kao generalnog direktora sportskog sekota, Roma je osvojila Ligu Konferencija 2022. i stigao do finala Lige Evrope 2023. godine.

JOVANOVIĆ: ‘Ovde se živi sedam dana, do naredne utakmice i samo to se računa!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter