0
Tenis

Rafael Nadal (FOTO: Twitter/BrisbaneTennis)

NADAL SREĆAN NAKON JOŠ JEDNE POBEDE: ‘Ne mogu da budem zahvalniji!’

Objavljeno: 04.01.24 u 16:50

‘Mislim da sam krenuo dobro u meč, bio sam vrlo odlučan.’

Španski teniser, Rafael Nadal imao je i više nego dobar povratak pošto je na turniru u Bribejnu zabeležio još jednu pobedu, ovog puta nad Kublerom Džejsonom 2:0 (6:1/6:4). Nekada prvi reket sveta istakao je za Jurosport da se trudio da bude agresiviniji da ne može da bude zahvalniji.

-Mislim da sam krenuo dobro u meč, bio sam vrlo odlučan. Video sam da Džejson može da igra dobro sa osnovne linije pa sam se trudio da budem što agresivniji. Mislim da je ovo bio dobar meč za mene. Imam priliku da opet igram sutra, što je vrlo dobro. Bio sam dugo van turnira i ne mogu da budem zahvalniji – naveo je.

Dodaje da su mu potrebni mečevi.

– Moram da nastavim da treniram. Poslednja dva meča i prvi dubl koji sam igrao i sati provedeni na terenu mnogo znače. Imam šanse da igram i to su dobre vesti za mene. Vratio sam se nakon dugo vremena i osećam da sam konkurentan i to je ono što želim – zaključio je Nadal.

ARTETA ŽELI VLAHOVIĆA U JANUARU: Napadač Juventusa na meti Arsenala!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter