0
Fudbal

FOTO: Twitter/JuventusFC

ARTETA ŽELI VLAHOVIĆA U JANUARU: Napadač Juventusa na meti Arsenala!

Objavljeno: 04.01.24 u 16:30

‘Topdžijama’ potreban jači roster u borbi za titulu.

Kako prenosi italijanski Tutosport, trener Arsenala Mikel Arteta hoće da u januarskom prelaznom roku pojača napad i dovede Dušana Vlahovića u svoje redove. Srpski reprezentativac je od ranije interesantan timu iz Londona, Španac koji se bori za titulu u Premijer ligi želi da ima što jaču ekipu u drugom delu sezone. 

Arteta može da računa samo na Gabrijela Žezusa i Edija Nketiju u napadu, a li to nije dovoljno poštp se vidi pad poslednjem periodu, sa samo 4 boda (i toliko postignutih golova) u poslednjem 5 utakmica, a to je uključilo sirene u Arsenlu da se aktiviraju u januaru.

Ono što može da ide u prilog španskom strategu jeste odnos između Vlahovića Alegrija koji varira toplo-hladno, a ove sezone je bivši igrač Fiorentine za Juventus postigao šest golova na 16 utakmica. Član je ‘Bjankonera’ od januarua 2021. godine, a od tada je zabeležio 79 nastupa i bio 29 puta precizan.

Osim Dušana, Arsenal je bio zainteresovan i za napadača Napolija, Viktora Osimena koji je nedavno produžio ugovor sa aktuelnim prvakom Italije, ali je Srbin jeftinije opcija. 

LJUBIMAC DELIJA DANAS PRODAJE SLADOLED: Navijači Zvezde ga još uvek pamte po golu u večitom derbiju! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter