1
Fudbal

Barak Bahar (FOTO: FK Crvena zvezda)

GOTOVO: Barak Bahar našao novi posao!

Objavljeno: 04.01.24 u 21:08

Izraelac brzo u novim izazovima.

Kada je došao u Ljutice Bogdana od Baraka Bahara se mnogo očekivalo, ali malo ispunilo, a ceh je platio porazom u ‘večitom derbiju’ od Partizana koji je uzeo titulu jesenjeg prvaka. Nakon silovitog početka sezone, desio se veliki pada u igri Crvene zvezde i vladalo je veliko razočarenje. 

Umesto Izraelca na klupu ‘crveno-belih’ seo je Vladan Milojević, Bahar je brzo našao novi posao. Naime, on je novi/stari trener Makabija iz Haifa koji je već vodio u periodu od 2020. do 2023. godine i osvojio tri šampionska naslova. Klub trenutno prolazi kroz težak period, a kao spasioca su pozvali dobro poznato ime sa kojima je doživeo velike uspehe u karijeri.

Klub iz Haife sada zaostaje čak deset bodova za vodećim Makabijem iz Tel Aviva posle samo 13 odigranih kola. A ono što će biti olakšavajuće za Zvezdu, neće više plaćati Bahara pošto je pronašao novi posao.

ARTETA ŽELI VLAHOVIĆA U JANUARU: Napadač Juventusa na meti Arsenala!

22
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter