0
Domaći fudbal
Kadu Mendeš

Cadu Mendes Kadu UEFA Europe League Liga Evrope Crvena Zvezda Rudar Velenje Slovenija 23.7.2009. (credit image photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT )

LJUBIMAC DELIJA DANAS PRODAJE SLADOLED: Navijači Zvezde ga još uvek pamte po golu u večitom derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.24 u 11:20

Neobičan put Brazilca

Kadu Mendeš, brazilski fudbaler koji je ostavio neizbrisiv trag u Crvenoj zvezdi tokom perioda od 2009. do 2013. godine, danas živi u svom rodnom mestu Andradina, gde je rođen. Nekadašnji omiljeni stranac na Marakani sada se bavi različitim aktivnostima u svom kraju.

Kadu je svoju fudbalsku karijeru započeo u Zeti pre nego što je prešao u Crvenu zvezdu, a tokom četvorogodišnjeg boravka u Beogradu ostvario je izuzetne uspehe i postao ljubimac navijača. Pamtiće se posebno po sjajnom golu postignutom protiv Partizana u 90. minutu 2012. godine.

Danas, Kadu živi u Andradini i aktivno učestvuje u lokalnoj zajednici. Pomaže svom prijatelju Baziliju, bivšem fudbaleru koji je igrao za Santos i Palmeiras, u vođenju fudbalske škole. Osim toga, Kadu se posvetio i privatnom poslu – prodaji sladoleda.

Živim u Andradini gde sam i rođen, drugar Bazilio koji je igrao u Santosu i Palmeirasu drži školu fudbala, pa mu ja pomažem kao trener, a imam i privatan posao sa sladoledom. Lepo mi je u svakom slučaju, volim da radim sa decom i mladim ljudima – poručio je Kadu.

U intervjuu za „Mozzartsport“, Kadu je istakao da uživa u životu u svom rodnom mestu, da voli rad sa decom i mladim ljudima, te da je srećan kako se njegov život odvija nakon završetka fudbalske karijere. 

33
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter