0
Evroliga

FOTO: Starsport

HRABRA ZVEZDA: Fenerbahče ima samo pola koša prednosti!

Objavljeno: 02.01.24 u 19:32

Veoma uzbudljivo poluvreme.

Crvena zvezda je danas sa početkom od 18:45 gostovala ekipi Fenerbahčea u okviru Evrolige. Izabranici trenera Sferopulosa danas su igrali bez Mitrovića, koji je imao manjih problema sa povredom.

Iako je Crvena zvezda krenula dosta dobro i kvalitetno meč, ubrzo se moglo videti zašto su tamo gde jesu na tabeli. Prilično kratka rotacija kvalitetnih igrača dovodi do toga da čim Bolomboj ili Teodosić sednu na klupu, protivnik krene da se vraća.

Jasno je već duže vreme da Jago nije spreman za ovaj nivo košarke i upravo su preko njega rivali pravili najviše razlike. U ranoj fazi prvog poluvremena domaćin je stigao do dvocifrene prednosti. Ulaskom Nedovića na teren, razigrali su se gosti iz Beograda koji su uspeli da spuste na četiri poena zaostatka.

Ipak, kratko je trajao period igre Crvene zvezde, jer je ubrzo nakon tajm-auta domaćin vratio prednost. Ipak, hrabro su igrali gosti i ponovo ‘istopili’ prednost rivala, ali ovog puta na samo dva poena. Do kraja poluvremena gledali smo veliku borbu na obe strane parketa, pa se na poluvreme otišlo rezultatom – 35:34.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter