0
Fudbal

FOTO: Starsport

PIKSI OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA TERZIĆEM I DŽAJIĆEM: Selektor Srbije imao šta da poruči!

Objavljeno: 31.12.23 u 10:50

‘Postoji jedan razlog zbog kojeg nismo u dobrim odnosima, iako me zaista to uopšte ne tangira.’

Selektor reprezentacija Srbije, Dragan Stojković je u intervjuu za ‘Politiku’ govorio o odnosu sa generalnim direktorom Crvene zvezdeZvezdanom Terzićem. Njih dvojica nisu u dobrim odnosima već godinama, a Piksi je rekao da postoji nerazmevanje još kada je on bio na čelu FSS-a.

– Trenutno nemamo nikakvu komunikaciju. Postoji jedan razlog zbog kojeg nismo u dobrim odnosima, iako me zaista to uopšte ne tangira. Od samog početka mog mandata u FSS, kada sam došao za selektora Srbije, ispoljilo se nerazumevanje – naveo je.

Potom je otkrio razlog loših odnosa.

-Njemu (Zvezdanu Terziću, prim. aut.) je plasirana priča da sam ja oterao njegovog sina (Kostadin Terzić, prim. aut.) koji je u to vreme radio u našoj fudbalskoj organizaciji. Istina je da ga Dragan Stojković nije zaposlio, a istina je da ga Dragan Stojković nije oterao iz Saveza! Terziću je plasirano da se Piksi za sve pita u Savezu. To, naravno, nije bilo tačno. Tu dolazi do prekida naše dalje komunikacije, iako je do tada sve bilo odlično između nas dvojice. Zapravo, nemam potrebu da se bilo kome pravdam ili ma šta da objašnjavam. Ako ga interesuje, objasniću mu. Jednostavno, pokušavam ignorišem negativne strelice, a ostvareni rezultati pokazuju, da nisam baš tako lak da mogu da me slome – istakao je on.

Dotakao se i odnosa sa Draganom Džajićem.

– S obzirom na to da sam dugo radio u inostranstvu tačno je da nismo imali komunikaciju. Ali, moram da priznam da otkako smo se sreli u Staroj Pazovi od prvog dana mi odlično funkcionišemo. Znate, ako slušate kafanske priče, pošto živimo u moru dezinformacija ili poluistina, onda ima i onih koji će u pojedine glasine lako poverovati. A istina je da imamo odličan odnos, da gajimo poštovanje jedan prema drugome i da smo svi zajedno na velikom zadataku – da vratimo veru u naš fudbal – jasan je Piksi.

TERZIĆ PORUČIO: ‘Platili smo državi porez, mi smo sada firma za ponos!’

1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter