0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

NA ČAIRU NIŠTA NOVO: Ode jedan, dođe drugi!

Objavljeno: 31.12.23 u 11:40

Nišlije opet rotirale.

Kao što to i običaji i tradicija nalažu u Mozzart Bet Superligi Srbije smena trenera je skroz normalna pojava. Svaki malo lošiji niz rezultira promenom, a bez ikakvog strpljenja. Tako i niški Radnički, koji takmičarsku godinu počeo sa Nikolom Trajkovićem, a nakon šest meseci došlo je do proemen na klupi, pa je kormilo preuzeo Slavoljub Đorđević.

Slavoljub Djordjevic (FOTO: Starsport)

Međutim, nakon samo mesec ipo dana, tim sa Čaira je uveo radiklane promene u klubu. Loša situacija na tabeli navela je prvog čoveka, Ivicu Tončeva da uvede novine, pa je za sportskog direktora doveo Bratislava Ristića, umesto Aleksandra Jovanovića koji je do sada vršio tu funkciju, a sa njim vratio u klub i Trajkovića. 

Nikola Trajković (FOTO: Starsport)

Đorđević je na klupi Radničkog ostvario samo jednu pobedu, protiv Partizana, ali se defnitivno njegov stil igre u velikoj meri razlikuje od novog/starog trenera. Trajković gaji brz fudbal sa tranzicijom, dok se kod Slavoljuba igra bazira na defanzivi, a njegovim dolaskom nisu se desile nikakve novine. 

Kako je HotSportu potvrđeno, Nikola Trajković je sve dogovorio sa Radničkim, a sada se čeka samo da klub ozvaniči ponovnu saradnju.

ANĆELOTI IMAO SAMO REČI HVALE ZA PEREZA: ‘Postigao ono što nikome nije pošlo za rukom!’

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter