0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

BARSELONA PRONAŠLA REŠENJE: Momak koji je bio optužen za silovanje je nova meta Katalonaca!

Objavljeno: 31.12.23 u 23:25

Videćemo šta će biti od cele priče

Mejson Grinvud, napadač sa trenutnom pozajmicom u španskom klubu Hetafe, uskoro bi mogao preći u redove Barselone, prema izveštajima engleskog lista „San“. Očekuje se da će Grinvud popuniti prazninu koja je nastala odlaskom Lionela Mesija i nositi dres s brojem „deset“.

Mejson Grinvud je bio u središtu pažnje zbog kontroverzi i pravnih problema tokom svog boravka u Mančester junajtedu. Optužbe za silovanje nisu rezultirale kaznom, ali su mu stvorile problem u odnosu sa engleskim klubom. Ispadanjem iz tima Junajteda, Grinvud trenutno igra za Hetafe, gde ostvaruje značajan doprinos sa tri postignuta gola i četiri asistencije.

Barselona, koja traži dodatne ofanzivne opcije, spremna je ponuditi 45.000.000 evra za angažman 22-godišnjeg napadača. Pregovori su u toku, a ukoliko dođe do dogovora, Grinvud će postati ključno pojačanje Barselone, donoseći mladalački entuzijazam i napadački potencijal u redove kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter