0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ŽOC BIRANIM REČIMA GOVORIO O MORANU: ‘Nadam se da će sve biti u najboljem redu!’

Objavljeno: 30.12.23 u 21:20

‘Veliku energiju su uložili godinama, digli ovaj klub i želim vam sve najbolje.’

U dvorani Topolica Baru odmerili su snage košarkaši Mornara Partizana u okviru 14. kola AdmiralBet ABA lige od 18 časova. Na kraju je ipak presudio kvalitet ‘crno-belih’ koji su dobili rezultatom 98:76, a trener gostiju, Željko Obradović izneo je svoje utiske nakon meča.

-Ovo je utakmica u kojoj je trebalo da igramo ozbiljno i mislim da smo pokušavali da igramo ozbiljno ceo meč. Nije lako pričati u ovoj situaciji zato što, pod broj jedan, vidite ovu atmosferu i želim da se zahvalim navijačima Partizana što su bili večeras sa nama – jasan je.

Potom je uputio lepe reče čelnicima Mornara.

Ali sa druge strane, da se vratimo na onu priču zbog koga su oni ovde, zbog ljudi koji su podigli Mornar, familija Pavićević pre svega, moj veliki prijatelj Đoko i Mihailo. Žao mi je što su došli u ovu situaciju. Želim da iskoristim priliku da obojici i njihovim familijama poželim srećnu Novu godinu i nadam se da će sve biti u najboljem redu. Najiskrenije bih voleo da Mornar ostane u ABA ligi. Veliku energiju su uložili godinama, digli ovaj klub i želim vam sve najbolje – istakao je Obradović.

SITI GODINU IZ SNOVA OKONČAO POBEDOM: ‘Građani’ rutinski protiv ‘fenjeraša!’

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter