0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

O MAMA MIA: Vlahovićeva štikla donela tri boda Juventusu u derbiju protiv Rome! (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.23 u 23:40

Juve posle ove pobede je smanjio bodovnu razliku u odnosu na prvoplasirani Inter na svega dva boda

Fudbaleri Juventusa pobedili su Romu u 18. kolu Serije A rezultatom 1:0.Jedini gol na utakmici je viđen u 47. minutu kada Adrijen Rabijo pogodio posle maestralne asistencije Dušana Vlahovića!

Juve posle ove pobede je smanjio bodovnu razliku u odnosu na prvoplasirani Inter na svega dva boda, dok je Roma ostala na sedmom mestu tabele Serije A. Još jedan derbi u Torinu i još jedna pobeda Juventusa od 1:0. Juve se jednostavno pretplatio na ovakve pobede i na ovakve utakmice i time pokazao da zna kako se igraju ovakvi mečevi.

I na ovom meču je srpski dvojac (Vlahović, Kostić) od starta meča bio na terenu.

Roma je imala bolji početak meča, jer je u petom minutu imala šansu preko Brajana Kristantea, ali je fudbaler Rome bio neprecizan, pa je lopta pogodila stativu.

Prvu pravu šansu Juventus je imao tek u 43. minutu kada je upravo Filip Kostić uputio snažan udarac, ali je bio neprecizan.

I onda na startu drugog poluvremena Juventus je stigao do gola. Magična asistencija Dušana Vlahovića, koji je petom proigrao Adrijana Rabioa koji je potom loptu poslao u donji desni ugao gola golmana Rome i tako doveo svoj tim do prednosti, a Vlahović upisao svoju treću asistenciju u ovoj sezoni Serije A.

Standings provided by Sofascore

MILAN BOLJI OD SASUOLA: ‘Rosoneri’ pogotkom Pulišića slavili na ‘San Siru!’

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter